Verschillende typen polo’s

Verschillende typen polo’s

Een polo shirt is vrijwel onmisbaar in de kledingkast. Vooral voor mannen is het een shirt dat bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Je kunt er namelijk verschillende stijlen mee creëren en je hoeft daarbij niet bij een bepaalde polo te blijven. Zo kun je onder andere gaan kijken naar bedrukte polo’s. Hiermee heb je de mogelijkheid om bedrijfskleding te krijgen, maar ook voor een andere interessante print of tekst. Deze kunnen helpen bij onder andere de promotie van een bepaald doel. Deze kunnen geheel op maat gemaakt worden, waardoor je altijd een goed resultaat hebt.

Sportief of netjes

Je hoeft niet alleen voor bedrukte polo’s te gaan. Zo kun je ook gaan kijken naar een sportieve of nette polo. De sportieve variant is een van de meest populaire modellen. Het geeft een net wat andere uitstraling en kan bij jouw alledaagse outfit aangetrokken worden. Een nette polo heeft in tegenstellig tot de sportieve variant geen opvallende kleuren of extra details, waardoor je hem ook weer bij jouw zakelijke outfit aan kunt trekken. Je hebt hierbij dus te maken met een effen variant, die met veel te combineren is en jou kan helpen om toch koelte te houden op de werkvloer.

De pasvorm bekijken

Je kunt ook nog gaan kijken naar een polo die perfect bij jouw lichaam gaat passen. Hiervoor kijk je naar regular of slim fit. Deze pasvorm kan jou helpen om meer taille te krijgen. Bekijk daarbij ook altijd waar jij je comfortabel bij gaat voelen. Hier helpt niet alleen de pasvorm bij, maar ook de stof waarvan de polo gemaakt is. Zo zullen sommige meer hebben aan katoen, terwijl de ander juist weer voor een stretch stof zullen gaan. Als laatste kijk je nog naar de lengte van de mouwen van de polo.